Sligro-ISPC

Sligro-ISPC levert foodservicebedrijven in België met een compleet assortiment vers, food en non-foodproducten.

Dankzij de samensmelting van Sligro en ISPC ontstaat er een zeer professioneel foodservicebedrijf in België die gebruik maakt van de kennis en kunde die ze elk doorheen de jaren hebben opgebouwd. We werken aan een combinatie van het beste van beide werelden en dit volledig aangepast naar de behoefte en de vraag van de Belgische foodprofessional.

In het najaar van 2018 opende de allereerste vestiging van Sligro-ISPC in Antwerpen. Vanaf het voorjaar 2020 gaan ook de vestigingen van Gent en Luik verder onder diezelfde naam.

 

Elke Sligro-ISPC vestiging beschikt over 13 afdelingen, elk met een specifiek productgamma. In de open bezorgservicevestigingen zorgen we voor beleving en inspiratie met voortreffelijke producten. Met een klantvriendelijk ordersysteem en geavanceerde, geconditioneerde vrachtwagens zorgt men dat de unieke producten en diensten snel en correct worden geleverd.

 

Verspartners

Om onze klanten de beste kwaliteit te bieden, werken we samen met een aantal verspartners. Die hebben allemaal hun eigen specialiteit. Zo zorgen we ervoor dat waardevolle kennis niet verloren gaat en kwaliteit van de meest verse producten gewaarborgd blijft. Maak hier kennis met onze verspartners!

Logo SmitVis

SmitVis

Door dagelijkse aanvoer vanuit de grote visveilingen kan SmitVis vis leveren van hoge kwaliteit.

 

Logo SmitVis

Smeding

Smeding is al 80 jaar een leverancier van aardappelen, groenten en fruit.

 

Logo Hunt

Hunt

Hunt staat voor een heerlijk aanbod aan wild en gevogelte.

 

Logo Kaldenberg

Kaldenberg

Slagerijen Kaldenberg is al sinds 1959 gespecialiseerd in het verwerken van kwaliteitsvlees.